Så samlar du in pengar till lagresan

En resa med laget är alltid kul och det finns både smidiga och roliga sätt att samla in pengar på. Via Kakservice.se går det snabbt att få in det som behövs, kanske kompletterat med annan försäljning. Viktigt är att alla i laget är involverade i rese- och försäljningsplanerna för att säkra att alla blir nöjda.

Visst vore det väl roligt att ta en resa med laget? De flesta uppskattar att ge sig ut på äventyr och att göra det som lag är både uppfriskande och nyttigt för lagandan. Förutom att komma på vart någonstans ni ska åka tillsammans behöver ni lösa den ekonomiska biten, förstås. Här krävs någon form av insats för att få in de medel som krävs för att kunna genomföra resan. Ett enkelt sätt är att sälja kakor för Kakservice.se, som har ett stort frestande utbud som tilltalar de allra flesta.

Lättsålda produkter

Hos Kakservice.se finns inte bara kakor utan också smaskiga godisblandningar och gott knäckebröd så att alla ska kunna hitta sina favoriter. När det gäller att samla in pengar till en klass, ett lag eller en förening är det förstås viktigt att hitta ett smidigt sätt att få in slantarna och där är Kakservice ett hett tips. Gå runt bland grannarna och ta upp beställningar! Eftersom det här är så lättsålda produkter är det mycket enkelt att snabbt komma upp i betydande summor till ditt lags äventyr.

Fler sätt att få in pengar

Komplettera gärna kaksäljandet genom att själv baka och sälja på strategiska platser runt om i staden. Beroende på spelarnas ålder i laget kan ni också erbjuda exempelvis trädgårdstjänster som gräsklippning mm åt vänner och bekanta – eller varför inte lägga ut en annons i en lokal Facebook-grupp?

Se till att alla är involverade

För att alla ska känna sig engagerade är det viktigt att alla blir involverade i planeringen. Detta gäller inte bara planerna inför insamlande av pengar, utan också vad gäller resan – det är viktigt att alla vill åka till det resmål som bestämts, eftersom det är det som gör resan rolig.

Sammanfattningsvis:

  • Välj enkla sätt att samla in pengar, exempelvis via Kakservice.se
  • Se om ni kan utföra tjänster som trädgårdsarbete eller något annat.
  • Tänk på att involvera alla i laget från början till slut för en rolig resa.